Disclaimer

"Disclaimer"

Over Cardano

Cardano Risk Management B.V. is gevestigd en ingeschreven in Nederland [KvK 24420417], met vestigingsadres Weena 690, 21e etage, 3012 CN Rotterdam, Nederland. Cardano Risk Management B.V. heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten in Nederland.

Cardano Risk Management Limited is geregistreerd in Engeland en Wales onder nummer BR009488, met vestigingsadres 9th Floor, 6 Bevis Marks, London EC3A 7BA, Engeland. Cardano Risk Management Limited heeft een vergunning en wordt gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority.

Cardano verleent uitsluitend diensten aan zakelijke klanten.

Disclaimer

De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor algemene doeleinden; deze informatie geldt niet als juridisch advies of als advies op het gebied van investeringen of belastingen. De op deze website verwoorde opvattingen en feitelijke informatie zijn onderhevig aan verandering, en hoewel we ernaar streven deze informatie altijd zo actueel mogelijk te houden, claimen noch garanderen wij dat deze informatie correct, volledig of actueel is. Links naar websites van derden zijn opgenomen om u van dienst te zijn, en betekenen niet een aanbeveling van onze kant. Cardano is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites van derden. Niets van de inhoud van deze website mag op enigerlei wijze worden gereproduceerd zonder de uitdrukkelijke toestemming van Cardano. Met inachtneming van het toepasbare recht, vrijwaart Cardano zich hierbij van elke aansprakelijkheid voor schade tengevolge van het gebruik, of het niet kunnen gebruiken, van deze website en alle inhoud van deze website.

Privacy statement en cookie beleid

Blijf op de hoogte met onze updates

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In ons privacy statement leggen we uit hoe we met je gegevens omgaan.

caret-downlinkedin2linkedin2linkedin2twitter